Avustukset

Opiston opiskelijoilla on mahdollisuus anoa yhdistykseltä avustusta kurssin maksuihin tai kurssin tarvikehankintoihin.

Avustusta myönnetään enintään 50 €/opiskelija/lukuvuosi. (lukuvuosi = syksy ja kevät)

Avustus maksetaan kuittia vastaan ja kuitti liitetään anomuslomakkeeseen. Lomakkeita on saatavana opiston toimistosta tai sellaisen voi tulostaa tämän sivun alareunan linkistä.

Syksyllä 2020 on taas mahdollisuus hakea avustuksia. Avustusta voivat hakea kaikki ne, jotka eivät ole avustusta aiemmin saaneet sekä sellaiset, jotka ovat saaneet avustusta jo kertaalleen, mutta siitä on kulunut aikaa vähintään yksi lukuvuosi. Eli jos olet hakenut avustusta lukuvuonna 2019-2020, et voi hakea vielä uudestaan.

 

Syyskauden anomukset pitää jättää opiston toimistoon viimeistään pe 13.11.2020 ja kevään anomukset viimeistään pe 16.4.

Kaikille hakijoille tiedotetaan aina avustuksen saamisesta kirjeellä.

Myös opiston kurssi voi opettajansa johdolla hakea avustusta esim. kurssilaisten yhteisostoihin (kurssimateriaalit) tai vaikkapa retkeen. Tällöin avustettava summa katsotaan aina erikseen. Kursseille myönnettävä avustus on aina harkinnanvarainen ja hallitus pidättää itselleen oikeuden tehdä päätöksiä avustuksista erilaisin perustein. Hallitus pyrkii kuitenkin avustamaan kaikkia tasapuolisesti ja noudattaa myöntämisessä tiettyjä perusteita. Sama ryhmä ei esim. toistuvasti vuosittain voi saada avustusta automaattisesti.

Myös opettajat voivat hakea lainarahoitusta kurssitarvikkeiden hankintaan. Tällöin opettaja hankkii tarvikkeet ja yhdistys maksaa laskun ja opettaja kerää opiskelijoilta rahat kurssilla. Kysy lainasta lisää hallituksen puheenjohtajalta tai rahastonhoitajalta.

Voit tulostaa avustusanomuslomakkeen alta ja täyttää ja toimittaa sen opiston toimistoon.

Tiedusteluihin vastaa yhdistyksen pj Jani Huhtala, p. 050 374 2107

Opistolaisyhdistys, avustuslomake 2020-2021