Yhdistyksen matkat ja muu toiminta

Keväältä lokakuulle siirtynyt teatterimatka Pieni Merenneito -esitykseen peruttiin teatterin puolesta. Saimme teatterilta seuraavanlaisen viestin:

Asiakasturvallisuuden ja turvavälien mahdollistamiseksi kaikkien katsomoidemme paikkamäärät on puolitettu. Tämä aiheutti joidenkin esitysten kohdalla sen, että jouduimme siirtämään asiakkaita muihin näytäntöihin tai perumaan varauksi, sillä tuo uusi kapasiteettirajoitus oli ehtinyt jo ylittyä.
Jouduimme reagoimaan katsojamäärän puolitukseen salissa ja siirtämään kapasiteetin ylittäviä lippuja ja soittamaan näille asiakkaille ajoissa, jotta asiakkaat saavat kohtuullisen ajoissa tietää, että heidän varauksensa tai lippunsa täytyykin perua ja heidän suunnitelmansa muuttuvat.
Koronavirustilanteen vuoksi lippujen vaihto- ja peruutusmahdollisuuksia on höllennetty, jotta kukaan ei tulisi sairaana esitykseen, ja peruutuksia tapahtuu nyt normaalia enemmän.
Ystävällisin terveisin
Helsingin kaupunginteatterin myyntipalvelu

Näin ollen tämä esitys jää nyt näkemättä ja matka toteuttamatta. Pahoittelemme.

Päätimme myös hallituksen kokouksessa, että emme tee matkaa Tampereelle Kädentaidot 2020 -messuille.

Katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Keväällä on tulossa yhteislaulutilaisuus yhteistyössä opiston kanssa ja mikäli matkustaminen on turvallista, saatamme tehdä matkan Viroon, Türin kukkamarkkinoille.